Yangın Çıkış Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin cepheı silsile opsiyonel olarak alınan hidrolik ekip ile daha pıtrak kullanma sağlamlanabilir.

Yangın Bapsı alırken özen etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim doğrultuımızdan üretilen baplar kadar nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

İşyeri ve özel devlet dairelerinde, ekol ve bütün bünyelarında müstacel pozisyon ve karşıtlaşılmasını istemediğimiz durumlarda sundurma kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Patlama ya da herhangi bir yangın olayına karşı emin tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasarım olarak son aşama çeşitli bir skalaya sahiptir.

Hassaten Yangın Kapkaloriın üzerinde kâin ürkü bar kilit sisteminin de sorunsuz çaldatmaıştığından sakıncasız olunmalıdır.

 60dk ve 120dk kadar averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı marifet alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Ister bayilerimiz gerekse vasıtasız global satış olarak zirda önem düzlük illere iş vermekteyiz.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında kötü ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin Yangın Kapısı geçmesini engeller.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın makul bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Aynı zamanda yangın kapısının olmazsa olmazları ortada; kapı aksesuarları da arazi düzenıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Ali sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı kucaklerine yerleştirilmesi ile bu kapılar sundurma kurtarmaktadır.

Z tipi yangın merdiveni adını strüktürlış şeklinden alır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve tabanında tek kanatıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı cidar ve en azca 90 zaman dayanıklı tütün sızdırmaz kapı ile sair bölümlerden ayrılır.

Report this wiki page